0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

17
feb.

Retete mici pentru un mic-dejun mare

„Micul-dejun este cea mai importanta masa a zilei”, spun specialistii in nutritie. Teoretic, oricine cunoaste aceasta afirmatie; practic, ea serveste ca reper si principiu de viata pentru foarte putini dintre noi. Prima masa ar trebui sa asigure 20% din necesarul de energie al unei zile, aceasta proportie crescand la 25% in cazul copiilor.

La MamaPan ne-am gandit sa reinventam aceasta prima masa a zilei cu ajutorul unor sendvisuri delicioase, satioase si sanatoase, in care minunatele sortimente de paine cu maia naturala se insotesc cu salate si paste tartinabile din legume si seminte, adevarate comori de vitamine si minerale pentru un organism care trebuie sa faca fata stresului zi de zi.

Din pacate, odata cu raspandirea conceptului de fast-food, acest preparat – sendvisul – a cazut in dizgratia vocilor importante din nutritie: de la specialistii certificati in domeniu si pana la mamele si tatii care pregatesc copiilor pachetelul pentru gradinita sau scoala. Sendvisului i se face o mare nedreptate, fiind acuzat ca poarta o cantitate ridicata de paine, ceea ce dauneaza sanatatii, indicelui de masa corporala, asimilarii de vitamine si minerale necesare zilnic organismului uman.

De fapt, problema nu este cantitatea, ci calitatea painii folosite in sendvisuri. Painea industriala, ticsita cu amelioratori, afanatori, potentiatori de gust si aditivi este cea care dauneaza, transformand un preparat cu un potential atat de ridicat precum sendvisul intr-un paria al nutritiei. MamaPan ii restabileste reputatia, redandu-i latura sanatoasa si nutritiva gratie sortimentelor sale de paine cu maia naturala, o paine dospita indelung si coapta cu rabdare, care are un indice glicemic scazut si un grad de satietate ridicat.

Asa a aparut caietul de retete MamaPan pentru un mic-dejun sanatos si gustos, pentru ca oricine sa descopere cat de usor si repede poate fi pregatita cea mai importanta si, de ce nu, cea mai sanatoasa masa a zilei.

Sa aveti pofta buna de dimineata si zile cat mai senine!