0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

Povestea noastra

MamaPan slow-bread. Paine cu gust si sens.

MamaPan este brutaria cu maia care aduce in comunitate paine sanatoasa, hranitoare si gustoasa, crescuta cu maia, fara drojdie comerciala. In realizarea painii MamaPan nu folosim nici un fel de adaosuri chimice, ci doar apa, sare, seminte si faina neaditivata, fara amelioratori.

MamaPan s-a nascut in mintile noastre intr-o zi de mai; eram adunate intr-o incapere stramta, cu mocheta visinie si am notat toate ideile cu carioca verde pe coala de flipchart. A aparut precum toate ideile mici cu aripi mari, care aduna oameni cu diferite nevoi si ii aduce impreuna pentru a face ceva cu folos. Atat de proaspata si de vie a fost in imaginatia noastra ca pana la finalul intalnirii aproape am simtit miros de paine calda.

Din gandul de-atunci a dospit si a crescut MamaPan, o brutarie la care lucreaza mame cu multi copii sau care isi cresc singure copiii. MamaPan s-a infiintat ca o afacere de tip social, adica e o afacere – fiind orientata spre vanzare si profit si respectand toate regulile si standardele de functionare si e in acelasi timp sociala, atat prin persoanele angajate, care sunt parte dintr-un grup aflat in dificultate din punct de vedere economic si social si care astfel au gasit un loc de munca, cat si prin reinvestirea profitului tot catre activitati sociale.

Painea facuta la MamaPan e modelata manual si e speciala – cu maia naturala, fara drojdie, fara aditivi, amelioratori, potentiatori de gust si altii asemenea, care nu au ce cauta intr-o paine sanatoasa. Facem paine cu seminte, cu usturoi sau ceapa, cu faina alba, intermediara sau 100% integrala, cu faina de secara sau cu faina fara gluten. Pe alese. Si tot pe alese, se adauga placintele – cu dovleac, cu mere, cu varza murata, fursecurile cu unt si saratelele cu chimen, cozonacul cu fructe confiate si cu nuca, cornuletele si biscuitii cu seminte!

Brutaria MamaPan e un model altfel, de a face produse naturale, sanatoase si gustoase, sustinand persoane pentru care ar fi mult mai greu sa isi gaseasca un loc de munca si care sunt in situatii de viata dificile.

La MamaPan facem mai mult decat paine, avem o misiune sociala! Am pornit in acest proiect, in primul rand, de la nevoia de a oferi suport pentru mamele singure din comunitate. Apoi, am vrut sa cream un produs natural, viu, ca pe vremuri si sa dezvoltam o afacere sustenabila. Am construit, cu ajutorul femeilor aflate in situatii de dificultate economica si sociala, un produs sanatos, pe care il putem oferi in mod responsabil comunitatii!

Irina Sorescu, presedinta executiva, CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate

Echipa noastra

IRINA SORESCU – managera Brutăria MamaPan

CORINA MUNTEANU – managera calitate si produs

MARILENA ILIE – responsabila distributie

NICOLETA BUBULINIS – mama cu maini pricepute

ANDREEA CONDURACHE – mama cu maini pricepute

ANCUTA CIMPEANU – mama cu maini pricepute

LUMINITA BUSA – mama cu maini pricepute

ANA MARIA COTEA – responsabila vanzari

DANIELA MARTIS – responsabila relatii clienti

SILVIA BURCEA – responsabila comunicare on-line