0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

Termeni si conditii

CUM COMAND?

Produsele MamaPan pot fi comandate in fiecare zi, de luni pana vineri utilizand formularul de comanda de pe site-ul www.mamapan.ro. Preluam comenzile pana la ora 12:00, le prelucram dupa-amiaza si le livram a doua zi, gratuit, doar la comenzile de minim 50 de ron. Nu livram in weekend, iar pentru comenzile cu livrare in localitatile din Ilfov aflate la limita cu Bucurestiul, comanda minima este de 100 ron.

Pasi pentru efectuarea unei comenzi:

 • Se acceseaza sectiunea Produse si comenzi din partea de sus a site-ului.
 • Selectati butonul: „Adauga in cos” pentru produsele dorite.
 • Selectati din dreapta sus butonul: „Contul meu”, pe urma bifati „Cos produse”.
 • Selectati modalitatea de livrare si apasati butonul „Finalizeaza comanda”.
 • Daca sunteti utilizator nou completati datele personale de livrare, selectati modalitatea de livrare si modalitatea de plata apoi bifati butonul: „Plaseaza comanda”.
 • Daca aveti observatii legate de orele de livrare sau produsele comandate puteti trece mentiunile in sectiunea de „Notite” din dreapta formularului de comanda.
MODALITATI DE LIVRARE

Livrare MamaPan: Livram doar comenzi de minim 50 de ron pentru Bucuresti si minim 100 de ron pentru localitatile din Ilfov aflate la limita cu Bucurestiul. Comanda se livreaza gratuit.

Ridicare de la Parteneri: In cosul de cumparaturi puteti selecta Partenerul preferat pentru ridicarea produselor. In aceasta varianta livrarea se face gratuit indiferent de valoarea comenzii, pastrand aceleasi preturi afisate pe site.

Ridicare de la Fabrica (Drumetului nr. 2A): In formularul de comanda puteti selecta ridicarea produselor de la punctul de lucru din strada Drumetului nr. 2A, sector 3 (Ridicare fabrica). In aceasta varianta puteti ridica produsele gratuit indiferent de valoarea comenzii, pastrand aceleasi preturi afisate pe site. Atentie! Trebuie sa efectuati o comanda in prealabil pentru a putea ridica de la fabrica. Aici este punctul de lucru, insa nu tinem produse pe stoc.

Comanda se livreaza gratuit in Bucuresti. Pentru comenzile livrate in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron.

MODALITATI DE PLATA

Comenzile se platesc cash la primirea produselor si veti primi un bon sau prin plata cu cardul pe site-ul nostru. In cazul in care doriti factura va rugam sa ne transmiteti informatiile la telefon: 0786 462 029, in sectiunea de „Notite” din formularul de comanda, sau pe e-mail la comenzi@mamapan.ro.

ANULAREA COMENZII

Deoarece folosim doar ingrediente naturale, produsele pe care le facem pentru comenzile cu livrare a doua zi se prelucreaza in intervalul 12:00-20:00. Anularea unei comenzi cu livrare a doua zi se poate face pana in ora 12:00, trimitand un mail la comenzi@mamapan.ro in care sa specificati numarul comenzii si mentiunea: Anulare.

RETURURI

Produsele care se dovedesc a fi neconforme, care au suferit modificari, abateri de la reteta sau au fost ambalate gresit pot fi returnate in 24 de ore. Trimiteti sesizarea pe adresa de e-mail contact@mamapan.ro sau la telefon: 0786 462 029, insotita de o poza relevanta. Un angajat MamaPan va va contacta pentru a solutiona sesizarea prin inlocuirea produsului. Deplasarea la adresa pentru tur/retur va fi efectuata gratuit de catre un angajat MamaPan.

SUGESTII / RECLAMATII

Pentru sugestii si reclamatii va rugam sa ne scrieti pe adresa contact@mamapan.ro sau la telefon: 0786 462 029, iar acestea vor fi solutionate la 24 de ore de la primire.

CONFIDENTIALITATEA INFORMATIILOR

CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate beneficiaza de Autorizatie ANSVSA nr 3230 / 05.08.2015, Nr. operator date cu caracter personal 16566/03.05.2010. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor / clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.mamapan.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dvs. in formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarati ca acceptati ca datele dvs. personale sa fie incluse in baza de date a CPE – Centrul Parteneriat pentru egalitate si va dati acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate in sigurantă.

BENEFICII

Abonamente MamaPan cu reducere 10% la produse!

 • Abonament lunar 200 lei
  – Include 1 livrare/saptamana – tu alegi ziua de livrare din intervalul luni – vineri
  – 10% discount la preturile afisate pe site
 • Abonament lunar 500 lei
  – Include 2 livrari/saptamana – tu alegi zilele de livrare din intervalul luni – vineri
  – 10% discount la preturile afisate pe site

Cum poti beneficia de abonamentul lunar MamaPan?

 • Scrie-ne pe adresa de mail comenzi@mamapan.ro , spune-ne ce tip de abonament ai ales si care sunt datele tale de contact.
 • O colega de-a noastra te va contacta cu o zi inainte de ziua aleasa de livrare pentru a stabili produsele comandate.
 • Noi iti livram gratuit produsele comandate

Este important sa stii ca tu alegi ziua de livrare si ce produse iti doresti!

Nota: plata abonamentul se efectueaza la prima livrare din abonament, numerar catre colega noastra de la distributie sau prin OP in contul RO77INGB0000999906520253, deschis la ING.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Colectarea si folosirea datelor tale pe acest site

In conformitate cu DIRECTIVA 95/46/CE a PARLAMENTULUI EUROPEAN si A CONSILIULUI privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, Fundatia CPE – Centrul Parteneriat pentru Egalitate, nr. operator date cu caracter personal 16566/03.05.2010 si organizatie care desfasoara activitati economice in cadrul structurii de economie sociala Brutaria MamaPan in  baza  Autorizatiei ANSVSA nr 3230 / 05.08.2015, conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine.

Introducere

Informarea corecta a utilizatorilor acestui site este importanta pentru noi, asa ca o sa-ti explicam in detaliu, ce date colectam de la tine, cum le folosim, in ce scop le folosim si care sunt drepturile tale in acest context.

E important de spus la ce ne referim când folosim expresia DATE PERSONALE – orice data despre o persoana fizica, care poate duce, direct sau indirect, la identificarea persoanei respective. Sunt incluse aici Numele, orice Numar de Identificare, orice informatii despre Localizare si orice alt identificator online precum dispozitivul folosit pentru accesarea internetului, adresa IP sau informatiile obținute prin cookie-uri.

Legat de ACORD, in contextul colectarii si folosirii datelor tale, am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa ne poti oferi acest acord in deplina cunostinta de cauza, de la prima si pana la ultima ta interactiune cu acest site.

CE FEL DE INFORMATII COLECTAM?

Date pe care ni le furnizezi in mod direct in formularul de comanda:

Folosim datele tale, doar daca avem acordul tau, in mai multe feluri, in functie de natura lor. Mai jos am detaliat toate tipurile de date pe care le colectam.

Pentru a utiliza functionalitatea „Lista de cumparaturi“ – adica pentru a putea plasa produse in lista de cumparaturi virtuala – este necesara mai intai crearea unui cont de utilizator. Pentru aceasta se colecteaza si se utilizeaza ca date obligatorii urmatoarele date: numele si prenumele, adresa de e-mail, adresa fizica si o parola aleasa de tine. Adresa de e-mail serveste exclusiv pentru utilizarea si logarea pe site-ul www.mamapan.ro. Numele tau este folosit de MamaPan doar pentru a te putea aborda pe nume. Datele tale nu sunt transmise mai departe catre terti.

Daca doresti sa stergi definitiv contul de utilizator trebuie sa trimiti un e-mail la adresa contact@mamapan.ro, prin care sa soliciti acest lucru. Contul tau va fi sters, respectiv anonimizat imediat. Ulterior, iti poti face oricand un nou cont.

Adresa de email

In cazul in care ne-ai furnizat adresa ta de email, o vom folosi pentru a-ti trimite emailuri de informare cu privire la starea comenzii tale, la produsele si serviciile noastre, dar si la articolele si resursele pe care le publicam periodic pe acest site.

Adresa fizica:

In cazul in care ne-ai furnizat adresa ta fizica, o vom folosi doar pentru a putea efectua livrarea produselor comandate pe site si la data indicata de tine.

Prenumele si Numele

In cazul în care ne-ai furnizat Prenumele si Numele tau, folosim aceste date pentru a personaliza email-urile pe care le primesti de la noi. Platforma pe care o folosim pentru email marketing (MailChimp), ne permite personalizarea pe baza datelor furnizate de abonati. De asemenea, acolo unde e cazul, folosim aceste date pentru a intocmirea facturilor.

Numarul de telefon

In cazul in care ne-ai furnizat Numarul de Telefon, folosim aceste date pentru a te putea contacta rapid in legatura cu comanda efectuata pe site-ul nostru, in scopul informarii sau informarii cu privire la modificarile de ultim moment legate de comanda efectuata.

Datele de facturare

In cazul In care ne-ai furnizat datele de facturare (CNP, CUI, Numarul de Inregistrare la Registrul Comertului, Adresa Sediului Firmei, Contul Bancar, Numele Bancii, Numele Reprezentantului Legal, Functia Reprezentantului Legal), folosim aceste date pentru a incheia contracte sau facturi legate de produsele si serviciile MamaPan.

Datele despre browser/IP/dispozitiv

In cazul in care ai fost de acord sa colectam detaliile despre Browser, IP, Dispozitiv, folosim aceste date pentru a determina cum folosesti site-ul nostru, scopul fiind sa facem schimbarile necesare pentru ca tu sa gasesti mai usor informatiile pe care le cauti.

CUM FOLOSIM ACESTE DATE?

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/clientilor (Cumparatorilor) privind situatia contului lor de pe www.mamapan.ro, informarea utilizatorilor/clientilor privind evolutia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitati comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vanzarilor si comportamentul consumatorului.

CATRE CINE TRANSMITEM ACESTE INFORMATII?

Nu am vandut, nu vindem si nu vom vinde niciodata datele tale catre terte parti. Oferim servicii care se bazeaza pe increderea clientilor si a potentialilor clienti, iar siguranta datelor personale este esentiala in acest proces. Singurele entitati care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt angajatii interni care lucreaza direct in procesul de preluare si livrare a comenzilor efectuate pe site si care au semnat un protocol intern prin care se angajeaza sa nu divulge informatiile tale personale furnizate prin intermediul formularului de comanda.

CUM, CAT TIMP STOCAM ACESTE INFORMATII SI CUM VA PUTETI STERGE INFORMATIILE?

Stocam informatiile in format digital cu ajutorul platformei WordPress, iar aceste informatii incep sa fie stocate din momentul in care ai creat un cont pe site-ul nostru. In cazul in care doresti sa stergi aceste informatii, poti sterge contul tau de utilizator, iar aceste date vor fi sterse automat, sau ne poti scrie un e-mail la contact@mamapan.ro, in care sa ne soliciti stergerea datelor tale.

Daca doresti sa consulti ce tipuri de informatii avem despre tine  ne poti trimite un e-mail la contact@mamapan.ro iar noi iti vom trimite un formular prin care ne siguram ca esti persoana despre care se solicita informatia, urmand sa iti trimitem informatiile in mod securizat.

Concluzie

Am luat toate masurile tehnice pentru ca tu sa nu fii obligat(a) sa ne furnizezi niciun fel de date (totul e optional), dar e bine de stiut ca fara ele e posibil ca anumite parti din site sa nu functioneze corect, sa nu putem colabora, sau sa nu te putem anunta cu privire la stadiul comenzilor tale.

Abonare Newsletter:

Continutul newsletterului nostru cuprinde informatii despre bunuri, campanii si concursuri ale Brutariei MamaPan, precum si informatii privind ofertele.

Daca te abonezi la newsletterul MamaPan gratuit, este obligatoriu sa ne furnizezi urmatoarele informatii: adresa de e-mail si numele.

Dupa completarea si expedierea formularului de inregistrare, vei primi de la noi un e-mail cu un link de confirmare. Daca faci click in termen de 14 zile pe linkul continut in acesta, devii abonat. Prin confirmarea abonarii, confirmi faptul ca esti de acord cu prelucrarea adresei tale de e-mail, a codului postal, a tarii, a paginii de logare si a datelor tale optionale in scopurile mentionate aici.

Dezabonare newsletter:

In cazul in care avem acordul tau, iti vom trimite, prin email, mesaje de marketing cu scopul de a te informa despre articolele noi publicate pe acest site si despre noile noastre oferte.

Te poți dezabona de la newsletter in orice moment, folosind una dintre metodele de mai jos:

 • Prin click pe link-ul de dezabonare din orice newsletter primit deja de la noi.
 • Prin trimiterea unui email catre noi la contact@mamapan.ro , in care sa soliciti dezabonarea.

In oricare dintre cele doua situatii, ne vom asigura ca nu vei mai primi mesajele noastre de marketing prin email. Orice solicitare in acest sens va fi rezolvata in maxim 48h de la primire.

PUBLICITATE:

Noi utilizam pe pagina noastra web serviciile WordPress, Google Analytics, Google Conversion Tracking, Google Business si AdWords.

Desfasuram campanii de publicitate online pentru a te informa despre produsele si serviciile pe care le oferim si/sau despre articolele publicate pe acest site.

Datele colectate cu ajutorul acestor platforme servesc exclusiv la intocmirea de statistici privind succesul si utilizarea campaniilor noastre. Nu colectam si nu primim nicio informatie pe baza careia utilizatorul ar putea fi identificat.

Daca nu doresti sa primesti publicitate pe baza de interese, poti dezactiva ( https://www.google.com/settings/u/0/ads/authenticated?hl=ro ) utilizarea de module cookie prin Google pentru aceste scopuri accesand aceasta pagina si facand setarile care ti se potrivesc, cu scopul de personalizare a anunturilor pe internet.

Daca nu doresti sa participi la Google Conversion Tracking poti de asemenea refuza setarea necesara in acest sens a unui modul cookie – prin setarea browserului care dezactiveaza in general setarea automata de module cookie. Poti, de asemenea, dezactiva modulele cookie pentru serviciile publicitare Google setand browserul tau in asa fel incat modulele cookie ale domeniului „googleadservices.com” sa fie blocate. Informatii suplimentare si informatii privind dezactivarea serviciilor publicitare Google pentru terminale mobile gasesti aici (https://www.google.com/policies/technologies/ads/ ) .

DREPTURILE TALE:

Iata care sunt drepturile tale in contextul colectarii si prelucrarii datelor:

 1. Dreptul de a fi informat cu privire la cum sunt colectate si folosite datele tale.
 2. Dreptul de a accesa datele pe care le avem despre tine.
 3. Dreptul de a cere rectificarea datelor pe care le avem despre tine.
 4. Dreptul de a solicita stergerea datelor pe care le avem despre tine.
 5. Dreptul de a solicita oprirea trimiterii de mesaje de marketing catre tine.
 6. Dreptul de a solicita trimiterea datelor tale personale catre tine.
 7. Dreptul de a depune o plangere, cu referire la folosirea datelor tale, catre organele abilitate.

Drepturile de mai sus nu sunt absolute si exista exceptii. Pentru orice intrebari in acest context, te rugam sa ne trimiti un email la contact@mamapan.ro.

CUM ASIGURAM SECURITATEA DATELOR TALE?

Toti angajatii care au acces la datele furnizate de tine au semnat un protocol intern prin care au luat la cunostinta obligatiile lor si protejarea datelor tale.

Site-ul www.mamapan.ro este securizat prin serviciul SSL pus la dispozitie de serverul ce gazduieste domeniul site-ului.

CUM NE POTI CONTACTA:

In cazul in care iti putem oferi orice fel de informatii cu privire la produsele si serviciile noastre, sau la felul in care colectam si utilizam datele tale personale, te rugam sa ne trimiti un email la contact@mamapan.ro .

Recomandarea noastra este sa iei masurile necesare, atunci cand ai motive sa crezi ca reglementarile sunt incalcate, pe orice site pe care il accesezi.

FOLOSIREA COOKIE-URILOR

Modul in care utilizam cookie-uri

Utilizam cookie-uri pentru a monitoriza ce ai achizitionat de la noi si ce actiuni ai realizat pe site. De asemenea, cookie-urile iti permit sa utilizezi servicii cum ar fi urmarirea comenzii efectuate, verificarea contului tau sau primirea unor beneficii suplimentare.

Cookie-urile noastre nu retin date cu caracter personal cum ar fi numele tau sau detaliile bancare. Acestea doar ne permit sa aflam informatii dupa ce v-ati autentificat sau ajuta la a face legatura intre informatiile privind navigarea facuta si datele tale cu caracter personal atunci cand alegi sa te inregistrezi pentru un serviciu sau buletin informativ.

Am clasificat cookie-urile noastre in urmatoarele categorii, pentru a-ti fi mai usor sa intelegi de ce avem nevoie de ele:

 1. Strict necesare– acestea sunt utilizate pentru eficientizarea lucrului nostru pe site
 2. Performanta– acestea sunt utilizate pentru a analiza modul in care functioneaza site-ul nostru si cum il putem imbunatati
 3. Functionalitate– acestea ajuta la imbunatatirea experientei tale, de exemplu reamintindu-ti ce produse ai adaugat in cos
 4. Targeting/publicitate– acestea sunt utilizate pentru a face schimb de anumite informații cu terte parti cu care facem reclama, pentru a sti cum ai ajuns pe site-ul nostru. De asemenea, putem utiliza cookie-uri pentru a identifica partile site-ului de care esti interesat. Utilizam apoi aceste informatii pentru a-ti arata reclame si pagini care credem ca te pot interesa, pentru a individualiza modul in care comunicam cu tine sau pentru a individualiza continutul comunicarilor pe care vi le trimitem. Daca preferi, poti opta pentru a renunta la acestea. Individualizarea continutului inseamna ca acesta include informatii care reflecta interesul pe care l-ai aratat fata de continutul paginilor noastre sau oferte ori promotii care credem ca te-ar putea interesa, si pentru a imbunatati modul in care raspundem la necesitatile tale.

Cookie-urile iti permit o mai buna experienta de vizitare a site-ului nostru, iar unele dintre ele sunt necesare pentru buna functionare a acestuia. Folosim cookie-uri pentru:

 • acces protejat la datele confidentiale imbunatatirea timpului de raspuns la accesarea paginilor de pe site
 • acces la magazinul online
 • afisarea de continut personalizat, corespunzator rolului si drepturilor unui utilizator
 • analiza vizitatorilor, in vederea imbunatatirii experientei pe site. Cu ajutorul Google Analytics și Google AdWords, colectam date anonime despre vizitele pe site-ul nostru
 • inregistrarea temporara a continutului vizualizat anterior de utilizator, pentru afisarea de continut relevant in continuarea navigarii

Controlul cookie-urilor

Poti controla din browser-ul tau modul in care utilizezi cookie-urile.

Cum poti verifica daca sunt activate cookie-urile pe PC-uri

Google Chrome

 1. Click pe butonul de meniu (trei puncte orizontale) situat in partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tau si selecteaza „Setari” apoi „Arata setari avansate”.
 2. Localizeaza titlul „Protectia datelor” si selecteaza „Setari de continut”
 3. Acum selecteaza „Permiteti setarea datelor locale”

Mozilla Firefox

 1. Click pe butonul de meniu (trei bare orizontale) situat in partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului tau si selecteaza „Optiuni”
 2. Apoi selecteaza pictograma „Protectia datelor”
 3. Click pe „Cookie-uri”, apoi selecteaza „permiteti site-urilor sa seteze cookie-uri”

Microsoft Internet Explorer 11

 1. Click pe pictograma „Setari” (care arata ca o roata dintata) situata in partea din dreapta sus a ferestrei browser-ului si selectează „Optiuni internet”, apoi click pe butonul „Protectia datelor”
 2. Asigura-te ca nivelul de Protectie a datelor este setat la nivelul Mediu sau mai mic, ceea ce va permite cookie-urile in browser-ul tau.
 3. Setarea protectiei mai sus de Mediu va dezactiva cookie-urile.

Cum poți verifica daca sunt activate cookie-urile pentru dispozitivele care utilizeaza sistemul de operare Mac

Safari pe OX X

 1. Click pe „Safari” in partea de sus a ferestrei browser-ului si selecteaza optiunea „Preferinte”
 2. Click pe „Protectia datelor”
 3. Selecteaza „Permiteti de la site-urile web pe care le vizitez”

Cookie-uri de blocare

Daca doresti sa afli cum sa opresti site-urile web sa utilizeze cookie-uri pentru a-si aminti ce site-uri vizitati, selecteaza browser-ul din lista. Aceasta te va duce pe pagina respectivului browser, unde poti administra cookie-urile si datele privind site-ul:

Chrome
Firefox
InternetExplorer
Safari

Daca iti modifici setarile privind cookie-urile din browser, experienta ta cu noi nu va fi monitorizata.

Poti gasi informatii privind controlul si stergerea cookie-urilor si la adresa http://allaboutcookies.org .