0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

Implica-te

Doneaza 3,5% pentru mamele brutarese de la Brutaria MamaPan

Pana pe 25 mai, ai sansa de a directiona 3,5% din impozitul pe venitul tau catre o cauza in care crezi. Este gratuit si ai ocazia sa sprijini o initiativa sociala care are nevoie de ajutorul tau!

Brutaria MamaPan este o intreprindere sociala, infiintata de CPE – Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate in 2015, unde lucreaza mame aflate in situatii dificile de viata. Produsele brutariei sunt facute doar din ingrediente naturale, fara coloranti, aditivi sau adaosuri artificiale.

Brutaria MamaPan nu are ca scop profitul, ci sprijinul acelor persoane din comunitate care se confrunta cu dificultati. De aceea, nu doar angajatele noastre provin dintr-un grup vulnerabil, ci si parte din produsele noastre sunt donate unor familii defavorizate.

Ce se va intampla cu banii tai daca alegi sa directionezi 3,5% din impozit catre Brutaria MamaPan?

  • Mamele angajate vor continua sa aiba un salariu decent, care sa le permita sa le ofere copiilor lor o viata mai buna;
  • Vom putea continua sa donam paine si produse de patiserie catre familii defavorizate, catre centre care au in grija grupuri vulnerabile.
  • Copiii si parintii din comunitate vor avea in continuare la dispozitie paine si produse de patiserie gustoase, preparate cu ingrediente 100% naturale, dupa retete traditionale si fara adaosuri care sa le puna in pericol sanatatea;
  • Vom putea crea noi locuri de munca pentru femei aflate in dificultate

Vrei sa ne ajuti? Directioneaza catre MamaPan cei 3,5% din impozitul pe venit!

Pasul 1: Descarca declaratia 230, completate cu datele Fundatiei Centrul Parteneriat pentru Egalitate. 
Pasul 2: Completeaza Declaratia cu datele tale si semneaza-te. Nu iti face griji daca nu stii suma care reprezinta 3,5% din impozitul platit, aceasta va fi calculata de Administratia Financiara.
Pasul 3: Trimite-ne-o scanata pana pe data de 25 mai prin e-mail la contact@mamapan.ro si ne ocupam noi. Sau o poti depune la administratia financiara de care apartii, personal sau prin posta, cu confirmare de primire.

Orice suma redirectionata prin 3,5% catre noi, este binevenita si ne ajuta sa mergem mai departe, sustinand mamele brutarese!

Directioneaza 20% din impozitul pe profit catre MamaPan

Directionand 20% din impozitul pe profit al firmei tale catre Brutaria MamaPan vei contribui la sustinerea locului de munca al unei mame care isi creste singura copilul!

Brutaria MamaPan este o afacere sociala unde productia de paine si patiserie din ingrediente naturale si sanatoase se impleteste cu faptele bune. Aceasta s-a nascut din dorinta de a sustine femeile, mame singure, care sunt in situatii de viata dificile si din dorinta de a oferi clientilor si clientelor noastre produse sanatoase si sigure pe care sa le poata consuma toti membrii familiei.

Sa directionezi 20% din impozitul pe profit nu te costa nimic, iar conditiile pentru a folosi aceasta facilitate fiscala sunt:         

– firma trebuie sa fie platitoare de impozit pe profit;
– trebuie sa inchei un contract de sponsorizare;
– valoarea sponsorizarii poate fi de 0.5% din cifra de afaceri, dar nu mai mult de 20% din impozitul pe profit datorat.

Plata trebuie efectuata pana la 31 decembrie 2021, pentru a se considera parte din anul fiscal in curs.

Cum poti trimite sponsorizarea?

Este simplu si nu implica niciun cost

Descarca contractul de sponsorizare (click aici)

Completeaza-l cu datele firmei si cu suma cu care doresti sa sustii Brutaria MamaPan.

Trimite-l in format word la adresa contact@mamapan.ro

Noi il tiparim in doua exemplare si il trimitem semnat si stampilat in original la adresa din contract.

Efectuezi plata in contul mentionat in contractul de sponsorizare.

Pentru informatii suplimentare, te rugam sa ne contactezi:

Irina Sorescu – Presedinta Executiva, 0721759245

Doneaza pe Bursa Binelui pentru Brutaria MamaPan

Puteti dona pentru a sustine locul de munca ale mamelor de la Brutaria MamaPan pe pagina proiectului de pe Bursa Binelui: https://www.bursabinelui.ro/BursaBinelui/Proiecte/Brutaria-MamaPan

Brutaria MamaPan este un proiect de economie sociala, in care lucreaza mame singure sau mame care au mai mult de 2 copii.
Am pornit in acest proiect de la nevoia de a oferi sprijin mamelor singure, cu risc de excluziune sociala si din dorinta de a crea un produs natural, viu, ca pe vremuri pe care sa il putem oferi in mod responsabil comunitatii. Brutaria produce paine si produse de patiserie modelate manual, cu maia naturala, fara drojdie, conservanti si amelioratori.

De ce să donez?

Accesul la un loc de munca adaptat situatiei particulare a mamelor singure si a femeilor cu mai multi copii reprezinta prima solutie pentru a evita marginalizarea acestora. Oferind salarii decente, un mediu de lucru prietenos, un program de lucru atipic pentru domeniul panificatiei, ca sa permita angajatelor sa-si gestioneze problemele din familie, brutaria MamaPan a schimbat in bine pana acum viata a 7 femei si ne dorim ca numarul lor sa creasca.

Alatura-te echipei MamaPan ca promoter/a pentru produsele noastre

Esti pasionat de un stil de viata sanatos, ai prieteni sau colegi care iti impartasesc obiceurile alimentare?
Alatura-te echipei MamaPan ca promoter/a pentru produsele noastre si castigi din fiecare comanda de minimum 150 lei, plasata pentru tine si alte persoane, 20% din valoarea comenzii, in produse MamaPan. Comenzile care se incadreaza in discountul de promoter trebuie sa fie saptamanale. 

Cum? Este foarte simplu:

  1. Ne scrii pe contact@mamapan.ro cateva lucruri despre tine
  2. Noi iti spunem bun venit in echipa noastra
  3. Plasezi comanda online si alegi produsele pe care doresti sa le primesti gratuit, specificand in campul de observatii
  4. Noi livram toate produsele la adresa mentionata de tine
  5. La livrare, dupa achitarea cu numerar a comenzii, primesti si produsele tale bonus

Atentie: anuntul este valabil doar pentru distributie in Bucuresti si Ilfov!

Multumim si va asteptam cu drag!
Echipa MamaPan

Cum s-a nascut afacerea sociala Brutaria MamaPan.