0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

09
oct.

Paine fara sare la MamaPan – Brutaria cu maia

Multi clienti ne intreaba daca pot comanda si paine fara sare la MamaPan. Raspunsul nostru: sigur ca da!

Pentru ca ne dorim sa venim cat mai bine in intampinarea nevoilor clientilor nostri, la MamaPan avem posibilitatea de a face si paine fara sare. Painile noastre sunt modelate manual si asezate individual la crescut in banetoane pentru un timp indelungat pana sa fie coapte. Adaugam manual semintele si calculam cu atentie proportiile, iar acest lucru ne permite sa personalizam painile si astfel sa putem oferi clientilor si paini cu maia naturala fara sare.

Modul de preparare al unei paini MamaPan dureaza 18 ore, folosim doar faina neaditivata si ingrediente naturale.

*Pentru comenzi de paini fara sare va rugam sa scrieti in sectiunea de “notite” din formularul de comanda de pe site ce fel de paine doriti sa fie fara sare, iar noi o vom livra acasa la dumneavoastra, la birou, gradinita sau magazine partenere.