0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

SALATA DE RADACINOASE

PENTRU ZILELE GEROASE

In sezonul rece este absolut necesar sa echilibrezi alimentatia bogata In grasimi de origine animala cu mese si gustari bogate In fibre si antioxidanti. Incearca o salata de radacinoase asezonata cu vitamina A (din rosii) si vitamina C (din patrunjel), care merge nemaipomenit de bine cu felii de paine alba cu ceapa – neasezonata cu niciun ameliorator, aditiv sau potentiator de gust; doar paine sanatoasa cu maia, 100% naturala.

Radacinoasele se dau pe razatoarea mica, patrunjelul se toaca In detaliu, semintele de floarea-soarelui se pot da printr-o rasnita sau pot fi atacate migalos pe tocator, iar usturoiul Isi pastreaza aroma daca e strivit cu lama cutitului si tocat abia dupa. Toate acestea se amesteca cu rosiile-cuburi, li se da luciu cu ulei de masline presat la rece, sunt presarate cu sare neiodata si li se intensifica aromele cu cativa stropi de zeama de lamaie.

Scrieti un comentariu