0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

SALATA DE SFECLA ROSIE

PENTRU MAME SI COPII SANATOSI

Gratie continutului ridicat de vitamina B9 (acid folic), sfecla rosie se face indispensabila In meniul oricarei femei care doreste sa-si mareasca familia. Dar este la fel de recomandata si pentru primele etape ale diversificarii alimentatiei copiilor, carora le furnizeaza o multime de vitamine – A, B, C, E si minerale: potasiu, magneziu, fier, zinc, cupru, mangan, iod. Prepara o pasta „rumena” si delicioasa de sfecla coapta care se Insoteste excelent cu felii de paine intermediara cu seminte de floarea-soarelui.

Se curata de coaja sfecla coapta In cuptor si se da pe razatoarea mica. Apoi se zdrobeste usturoiul si se macina semintele de floarea-soarelui. Se amesteca totul cu salata de hrean, preparata cu otet sau fara, si se definitiveaza gustul cu sare neiodata.

Scrieti un comentariu