0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

17
feb.

Ziua Portilor Deschise la MamaPan

Sambata, 30 ianuarie, MamaPan si-a deschis larg portile pentru vizitatorii de toate varstele, dar si cuptoarele pentru cei curiosi sa incerce mestesugul painii cu maia. Peste 150 de persoane au pasit in brutaria noastra de-a lungul intregii zile, dat fiind c-am tinut-o deschisa pana spre seara, la ora 19:00. Tare bucuroase am fost sa vedem ca multi copii ne trec pragul si intra cu tot entuziasmul in jocul nostru de modelat si copt paine si covrigi, sub indrumarea cu har de mama a brutareselor noastre harnice si eficiente, care au lucrat contra cronometru pentru a ostoi pofta de bunatati a vizitatorilor mari si pe cea de joaca a celor mici. Speram ca le-am creat tuturor amintiri frumoase!

Am povestit mult despre paine cu musafirii de la brutarie si am „deconspirat” secretele maialei, comoara care sta la baza dospirii painii adevarate, vii, de secole incoace. Ne-am bucurat de numarul mare de pofticiosi care au dorit sa guste din produsele noastre, iar multi dintre ei au avut rabdare sa astepte, pana spre finalul zilei, painea fierbinte, proaspat scoasa din cuptor – cea modelata sub ochii lor – ca s-o ia cu drag acasa. A venit lume chiar si de la mare departare, din Brasov si Sibiu, ca sa ne cunoasca si sa se convinga ca renumele produselor noastre nu e in van.

 

Musafirii au cumparat si au donat, iar noi i-am premiat!

Brutaria MamaPan a sarbatorit Ziua Portilor Deschise si cu preturi promotionale, asa ca multi dintre cei care ne-au trecut pragul au plecat cu sacosele incarcate de bunatati dulci si sarate. Vizitatorii au fost foarte deschisi si la ideea de a cumpara produse pe care sa le doneze, prin intermediul nostru, copiilor din Centrul de Plasament „Familia Amurtel” si din Centrul de Zi „Izvorul Sperantei”, ambele din comuna Panatau, judetul Buzau. Pentru ei am strans sapte cutii de fursecuri, patru placinte cu mere, trei cozonaci, un pachet de cornulete si unul de biscuiti, la care noi, MamaPan, am mai adaugat zece placinte, cinci pachete de cornulete si inca cinci de biscuiti.

Iar la finalul zilei am premiat musafirii cei mai norocosi, in cadrul unei tombole anuntate pe Facebook, care a avut asa de mult succes la public, incat a trebuit sa suplimentam premiul initial – un cos cu o paine integrala si cate un produs din intreaga gama de patiserie – cu inca unul.

Tare incantate am fost de oaspeti in aceasta ultima sambata de ianuarie, asa ca ne-am hotarat sa facem o traditie: sa deschidem larg portile brutariei macar o data la cateva luni, sa coacem paine impreuna, sa degustam impreuna si sa ne bucuram tot asa! Urmareste-ne aici, pe blog, sau pe pagina noastra de Facebook, ca sa nu ratezi urmatoarea editie a Zilei Portilor Deschise la MamaPan!