0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

12
mart.

Ziua Portilor Deschise la MamaPan!

Făină + apă + maia + sare = pâine cu maia.

Ce este maiaua? Care sunt beneficiile folosirii maialei?

Sâmbătă, 24 martie, vă așteptăm la Brutăria MamaPan (str. Drumețului nr.2A, sector 3, lângă Auchan Vitan), la Ziua Porților Deschise, la o sesiune informativă despre maia! Evenimentul este cu intrare liberă!

  • De la 11:30 la 12:00 se desfășoară sesiunea informativă despre maia, unde vom vorbi despre maia, care sunt beneficiile folosirii ei în producerea pâinii și patiseriei și cum o folosim. Așteptăm întrebările și curiozitățile voastre legate de maia și utilizarea acesteia!
  • De la 12:00 la 14:00 lăsăm copiii să se joace în voie cu aluatul, să îl simtă și să creeze forme după bunul plac!

Pe tot parcursul evenimentului avem stand cu produse proaspete, pregătite în ziua evenimentului pe care le puteți cumpăra! Vă așteptăm cu drag! <3

––––––––––––––––––––––-

MamaPan – Brutaria cu maia este brutăria cu maia care aduce în comunitate produse sănătoase, hrănitoare și gustoase, crescute cu maia, fără drojdie comercială. În realizarea produselor MamaPan nu folosim niciun fel de adaosuri chimice și nici amelioratori. Brutăria MamaPan este un proiect de economie socială. Persoanele care lucrează aici sunt mame singure sau care au mai mult de trei copii în întreținere.

Cumpărând produsele MamaPan susțineți locul de muncă al mamelor angajate, iar ele continuă să producă bunătăți sănătoase și sigure pentru consumul întregii familii!
–––––––––––––––––––––––
Brutăria MamaPan se află pe Str. Drumețului, nr.2A, sector 3, lângă Auchan Vitan.

Pentru detalii legate de eveniment nu ezitați să ne contactați la contact@mamapan.ro sau la tel: 0723 221 196.