0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

07
feb.

Produse sanatoase pentru cateringuri si pauzele de cafea de la MamaPan

De ce hrana sanatoasa accesibila angajaților din companii?

Brutaria MamaPan produce paine cu maia si produse de patiserie artizanala sanatoase si delicioase, multe dintre ele fara zahar, astfel prietenoase pentru diete diverse. Suntem o afacere de economie sociala, angajatele noastre fiind mame singure, aflate in situatii dificile de viata.
Painea cu maia pe care o poti cumpara de la Brutaria MamaPan este facuta cu ingrediente fara aditivi, conservanti sau amelioratori. Nu utilizam deloc drojdie industriala, ci doar maia naturala si avem diverse sortimente de paine cu maia si paine din fainuri fara gluten. Folosim retete traditionale si facem fiecare paine incet si bine. Pregatirea, dospirea naturala, modelarea manuala si coacerea in cuptor pe vatra dureaza cel putin 18 ore.

O parte dintre produsele noastre de patiserie nu au zahar (placinta cu mere si blat din faina integrala, cornuletele cu magiun de prune, biscuitii integrali cu merisor, saratelele sau biscuitii cu seminte). Pentru noi e important sa oferim produse sanatoase, hranitoare si consistente, cu gust foarte bun, cumparate de pofta si cu placere, dar si pentru ca astfel puteti avea grija de sanatatea voastra si a familiei voastre.

Profitul rezultat e directionat catre lucratoarele brutariei. Astfel, pentru ca tu cumperi o paine de la MamaPan, o mama singura are un loc de munca si un venit decent!

21

Ce propunem in mod concret?

Lucram adaptat cu clientii de business, oferind mai multe posibilitati de colaborare:

Degustare si vanzare de produse MamaPan pentru angajati la sediul companiilor Aducem la sediul companiei tale toate produsele noastre si dam posibilitatea angajatilor, intr-un interval de 2-3 ore, sa le testeze pe toate si sa le cumpere pe loc pe cele pe care le prefera. Mergem in companii mici, dar si in companii cu sute de angajati. Putem organiza astfel de sesiuni o singura data, pentru a ne cunoaste, de oricate ori ne solicitati sau cu frecventa regulata, de exemplu lunar.

Companie in care organizam frecvent astfel de evenimente: L’Oréal, UbisClub, Petrom

Pauze de cafea pentru evenimentele corporate Livram produse de patiserie pentru pauzele de cafea de la evenimentele tale, inclusiv produse fara zahar sau fara gluten si suntem deschise si la sugestii de produse noi, din partea ta. Ne povestesti despre evenimentul tau, iar noi iti propunem o formula adaptata si delicioasa, care sa fie pe placul tuturor! Suntem punctuale si serioase!

Companii pentru care livram frecvent patiserie pentru evenimentele interne: L’Oréal, HR Club, Unicredit Leasing

Pachete cadou pentru angajati si parteneri Pentru marcarea momentelor speciale, putem crea cosuri si pachete cadou, in care introducem mesaje personalizate. Cadoul este special si pentru ca este cumparat de la o afacere de economie sociala, sprijinind astfel mame singure si femei in dificultate. Ne spui povestea acestor cadouri, iar noi gasim formula cea mai buna sa exprimam recunostinta sau aprecierea ta! Iti trimitem mai multe optiuni, iar tu o alegi pe cea care se potriveste cel mai bine intentiei tale.
Ziua Portilor Deschise la Brutaria MamaPan pentru angajati si familiile lor Putem organiza evenimente speciale pentru angajati si pentru familiile lor chiar la Brutarie! Acolo le pot cunoaste pe mamele-brutarese, pot vedea cum arata maiaua pe care o folosim si pot intelege intregul proces de a face paine cu maia, pot gusta si cumpara produse calde, abia scoase din cuptor, iar copiii pot modela aluatul si pot pleca acasa cu produse facute chiar de ei!
Livrarea de paine si patiserie pentru cantina companiei Putem gandi o colaborare pe termen lung, livrand paine si patiserie la cantina sau cafeneaua companiei, astfel incat hrana zilnica a angajaților sa includa paine cu maia din faina neaditivata si produse de patiserie cu continut scazut de zahar sau fara zahar deloc si fara conservanti sau potentiatori de gust.
Parteneriate și initiative de Corporate Social Responsibility MamaPan este o afacere sociala. Poti sprijini mamele-brutarese cumparand produsele noastre, insa poti schimba in mod direct vietile unor familii defavorizate sustinandu-ne direct prin programele tale de CSR. Cu sprijinul tau putem crea noi locuri de munca pentru femei aflate in situatii de dificultate, putem modifica cursul unor povesti de viata.

Programele de CSR pe care le implementam deja sunt finantate de: Kaufland Romania si Unilever.


Beneficii?

Pentru angajați:

  • Acces foarte facil (la birou) la o dietă sănătoasă și hrănitoare, fără aditivi, conservanți sau potențiatori de gust.
  • Acces foarte facil (la birou) la produse pentru diete speciale, de exemplu produse fără zahăr, fără gluten, din făină bio, precum și la produse prietenoase pentru copii, etc.
  • Acces la informații care pot influența comportamentele și alegerile alimentare, cu beneficii importante pentru sănătate pe tot parcursul vieții.
  • Posibilitatea de a vizita, împreună cu familia, Brutăria MamaPan, de a afla povestea maialei și de a implica copiii în ateliere de modelat aluatul.
  • Posibilitatea de a cumpăra și consuma responsabil și de a fi implicat social, având acces la produse făcute într-o structură de economie socială, în cadrul căreia lucrează mame singure și femei aflate în situații de dificultate.

Pentru companie:

  • Oferirea unui nou tip de beneficiu pentru angajați, prin facilitarea accesului la produsele de panificație și patiserie MamaPan chiar la sediul companiei.
  • Posibilitatea implicării în noi programe de CSR, care să răspundă priorităților stabilite de companie în acest domeniu și care să permită susținerea locurilor de muncă ale mamelor angajate la MamaPan sau crearea unor noi locuri de muncă, pentru alte mame aflate în situații de dificultate.
  • Alegeri bune și sănătoase pentru evenimentele organizate de companie, adaptate unor diete și nevoi variate.
  • Sprijin informațional în construirea mesajelor transmise către angajați prin intermediul programelor interne care promovează sănătatea și starea de bine a angajaților.

Ce se spune despre noi?

”In cadrul L’Oréal, ne-am asumat o misiune curajoasa: sa impartasim frumusetea cu toata lumea, prin intermediul programului international Sharing Beauty With All. Ceea ce presupune inclusiv sa contribuim la imbunatatirea calitatii vietii in comunitatile in care activam. Colaborarea cu MamaPan se incadreaza perfect in aceasta directie: pe de o parte, prin achizitionarea produselor MamaPan contribuim la o viata mai buna pentru femeile din familii defavorizate care lucrează in unitatea de productie, iar pe de alta parte oferim colegilor nostri posibilitatea de a consuma produse sanatoase, 100% naturale. Este un proiect exceptional si ne face placere sa putem fi si noi parte din el.” (Magdalena CRING, Director Resurse Umane, L’Oreal Romania).

”Am colaborat cu MamaPan pentru primul eveniment HR Club al toamnei si cu siguranta nu ne oprim aici. Cel mai mult ne-a placut grija – de la grija pentru calitate care se simte ‘la gust’, la grija cu care ne-au fost livrate produsele, la grija cu care am fost consiliati in alegerea ‘meniului’ si pana la grija cu care ne povestesc despre proiect si impactul acestuia in viata tuturor celor implicati. Ne bucuram sa fim o mica parte din aceasta poveste faina.” (Alexandra MOLDOVEANU, Project Manager, HR Management Club).

Cheama-ne la o intalnire!

Ne-am bucura sa ne cunoastem; venim cu produse proaspete si delicioase si cu povestea brutariei! Suntem disponibile in orice zi a saptamanii. Putem fi contactate pentru stabilirea unei intalniri la contact@mamapan.ro sau la telefon 0786 462 029.

Pe curand!