0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

01
apr.

Pasca si cozonaci cu maia de la Brutaria MamaPan

Sarbatorile Pascale se apropie! Cum de pe masa festiva nu pot lipsi cozonacii si pasca, Brutaria MamaPan va propune varianta sanatoasa, din ingrediente putine si naturale a acestora!

Preluam comenzi in avans pe site-ul nostru: www.mamapan.ro, unde puteti selecta data de livrare si aveti si optiunea de plata cu cardul.

Cozonac cu stafide, cacao si nuca

Contine: faina, nuca, stafide, zahar, unt, ulei, cacao, sare, galbenus de ou

Cantareste: 650 gr.

Pret: 40 de ron

Termen de valabilitate: 10 zile

Pasca cu branza dulce si stafide

Contine: faina stafide, zahar, branza de vaci, unt, ulei, sare, ou.

Cantareste: 1.100 gr

Pret: 60 ron

Termen de valabilitate: 7 zile

Ce este maiaua?

Maiaua – sourdough in engleza, levain in franceza – este un agent natural de fermentare si dospire, care se poate folosi in toate aluaturile cu faina (pentru paine, cozonac, biscuiti si orice alte bunatati). Maiaua de la Brutaria MamaPan este compusa doar din faina neaditivata si apa plata, lasate la fermentat.

Dupa mii de ani in care oamenii si-au dospit painea cu maia naturala, acest procedeu a fost inlocuit in secolul XX de dospirea cu ajutorul drojdiei comerciale, pentru ca aceasta dadea rezultate mult mai rapide. Noi dorim sa ne intoarcem la origini si producem paine cu maia naturala, din apa, faina, sare si maia, asa cum faceau bunicii nostri. Dand aluatului timp sa creasca in ritmul sau, fara graba si fara interventii artificiale.

De ce sunt sanatoase produsele cu maia?

  1. Painea cu maia este usor digerabila, iar substantele nutritive din cereale sunt absorbite mai bine de catre organism datorita dezactivarii acidului fitic din bolul de grau.
  2. Painea cu maia naturala are un indice glicemic mic (34), nu creeaza intolerante sau alergii si nu baloneaza, in comparatie cu painea facuta cu drojdie comerciala, deoarece maiaua predigera aluatul.
  3. Aroma data de maia evoca autenticitatea si onestitatea acestei paini, iar gustul ei unic reprezinta legatura cu esenta naturii.

https://www.mamapan.ro/shop/