0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

24
oct.

“Painea este dar” pentru copiii din 10 centre din Bucuresti

 

Pentru ca toamna este perioada in care cu totii culegem roadele muncii pe care o facem cu pasiune, si pentru Brutaria MamaPan toamna aceasta a insemnat indeplinirea unui vis si a unui parteneriat cu o echipa minunata de oameni. Incepand cu luna octombrie, MamaPan impreuna cu Kaufland Romania si-au unit fortele si ideile frumoase si au demarat programul de responsabilitate sociala “Painea este dar”.

Cu ajutorul Kaufland Romania, timp de un an, mamele noastre vor pregati paini rumene, placinte parfumate si fursecuri proaspete pentru copiii din 10 centre de zi si centre de plasament din Bucuresti pentru a le darui acestora o alimentatie sanatoasa si gustul pe care doar preparatele “de acasa”, pregatite cu grija, il au.

De luni pana vineri, Marilena, mama singura si soferita descurcareata, porneste cu masina MamaPan incarcata spre centrele in care copiii vin sa-si faca temele, sa primeasca o masa calda sau o gustare inainte de-a porni spre scoala. Cand ajungem la Asociatia Valentina copiii inca isi fac lectiile impreuna cu cei 2 pedagogi ai centrului. In timp ce lucreza la cultura civica, mama Lili, as cum ii spun copiii, asaza placintele in sala de mese. Aici servesc masa cei 40 de copii din zona Feretari inscrisi la centru. La ora la care ajungem noi, sunt doar 16 copii, de la 9 la 15 ani, care au iesit de la scoala dupa-amiaza si care lucreaza cu carti si caiete speciale in fata. Inainte de masa, cu totii se aseaza in sir indian la coada la baie pentru a se spala pe maini. Se intra unul cate unul si apoi, tot pe rand, se asaza la mese dupa criterii doar de ei stiute: mic cu mic, mare cu mare, fete cu fete, baieti cu baieti. Verdictul este unanim. Placinta este buna si dulce.

Tot in Ferentari, lasam paini si plăcinte si la Fundatia Caminul Phillip si la cluburile de educație alternativa coordonate de Fundatia Policy Center for Roma and Minorities. In alte zile ale saptamanii painile si produsele de patiserie ajung si la Fundatia Internationala pentru Copii, Romania, Asociatia Sfantul Arhidiacon Stefan, Fundatia Sfantul Dimitrie, Asociatia Caritas Bucuresti, Centrul de Servicii Sociale Sfantul Nicolae, Asociatia Sansa ta si Fundatia Parada. Toate Incearca sa vina in sprijinul copiilor si al familiilor lor, fie cu o masa calda prin intermediul cantinelor sociale, fie cu metode de lucru pentru copiii cu dizabilitati, fie cu ajutor la scrierea temelor sau pur si simplu cu un dus cald atunci cand afara scad temperaturile iar locuintele improprii devin si mai improprii.

Fiecare dintre aceste asociatii si fundatii are povestea ei care se impleteste din istoriile pe care le aduce fiecare copil atunci cand ii trece pragul. Si pentru ca stim ca povestile frumoase nu pot exista in realitate fara multa munca si daruirea unor oameni cu suflet mare, va vom oferi in fiecare saptamana intreaga poveaste a cate unui centru de copii si cum se intalneste ea cu cea a Brutariei MamaPan si a Kaufland Romania.