0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

12
oct.

Paine cu maia pentru gradinita ta

La MamaPan oferim paine sanatoasa si gustoasa pentru copiii de gradinita

 De ce hrana sanatoasa inca de la gradinita?

Din ce in ce mai multi parinti devin constienti de faptul ca nu mai este suficient sa se intrebe daca copilul lor a mancat tot la gradinita, ci si daca a mancat bine, adica variat, hranitor, echilibrat, din ingrediente curate, care il ajuta sa creasca armonios si sanatos. Inca din primii ani de viata se formeaza obiceiuri si comportamente alimentare. Conform studiilor, Romania se afla pe lista tarilor in care copiii nu beneficiaza de o alimentatie sanatoasa, aproximativ 70% dintre cei cu varste cuprinse intre 1 si 3 ani mancand alimente nepotrivite varstei lor. Mai mult, o cercetare realizata in anul 2014 de Institutul National de Sanatate Publica subliniaza faptul ca 1 din 4 copii de 8 ani este supraponderal sau obez.

Brutaria MamaPan produce paine cu maia si produse de patiserie artizanala sanatoase si delicioase, multe dintre ele fara zahar, astfel prietenoase pentru copii.

Ce va propunem in mod concret?

In primul rand, va propunem o intalnire in care sa va prezentam produsele noastre, sa le puteti testa si sa puteti alege din lista noastra pe cele pe care le gasiti a fi cele mai potrivite. Apoi, daca decideti sa colaboram, produsele selectate vor fi livrate cu punctualitate de catre noi in zilele si la orele alese de dumneavoastra.

Beneficii

Pentru copii:

 • O dieta sanatoasa si hranitoare, fara aditivi, conservanti sau potentiatori de gust.
 • O dieta in care zaharul nu este prezent, oferta de produse de patiserie fiind fara zahar.
 • Influentarea comportamentelor si alegerilor alimentare ale copiilor inca de foarte timpuriu, cu beneficii importante pentru sanatate pe tot parcursul vietii.
 • Posibilitatea de a vizita, anual, Brutaria MamaPan in mod gratuit si de a asculta povestea maialei.

Pentru parinti:

 • Alegeri bune si sanatoase pentru copiii lor din punct de vedere al nutritiei.
 • Beneficii evidente ale investitiei facute prin inscrierea copilului la aceasta gradinita.
 • Posibilitatea de a comanda produse MamaPan cu livrare la gradinita si ridicare in momentul luarii copilului acasa (fara comanda minima).
 • Posibilitatea de a sarbatori la gradinita ziua de nastere a copilului cu produse sanatoase de la MamaPan.

Pentru gradinita:

 • Diferentierea de alte gradinite cu oferte similare prin preocuparea pentru hrana sanatoasa a copiilor.
 • Castig de imagine, gradinita care ofera un mediu de calitate din toate punctele de vedere.
 • Gradinita responsabila social, care investeste in comunitate, sustinand mame singure si femei aflate in situatii de dificultate.
 • Vizitarea gratuita a brutariei in Saptamana Altfel.

Ne-am bucura sa ne cunoastem; venim cu produse proaspete si delicioase si cu povestea brutariei! Putem fi contactate pentru stabilirea unei intalniri la contact@mamapan.ro sau la telefon 0786 462 029.

Pe curand!

echipa mamapan