0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

23
ian.

Doneaza 2% pentru mamele brutarese de la MamaPan

Pana pe 31 iulie ai sansa de a directiona 2% din impozitul pe venitul tau catre o cauza in care crezi. Este gratuit si ai ocazia sa sprijini o initiativa sociala care are nevoie de ajutorul tau!

Brutaria MamaPan este o intreprindere sociala, infiintata de CPE – Fundatia Centrul Parteneriat pentru Egalitate in 2015, unde lucreaza mame aflate in situatii dificile de viata. Produsele brutariei sunt facute doar din ingrediente naturale, fara coloranti, aditivi sau adaosuri artificiale.

Brutaria MamaPan nu are ca scop profitul, ci sprijinul acelor persoane din comunitate care se confrunta cu dificultati. De aceea, nu doar angajatele noastre provin dintr-un grup vulnerabil, ci si parte din produsele noastre sunt donate unor familii defavorizate.

Ce se va intampla cu banii tai daca alegi sa directionezi 2% din impozit catre Brutaria MamaPan?

  • Mamele angajate vor continua sa aiba un salariu decent, care sa le permita sa le ofere copiilor lor o viata mai buna;
  • Vom putea continua sa donam paine si produse de patiserie catre familii defavorizate, catre centre care au in grija grupuri vulnerabile.
  • Copiii si parintii din comunitate vor avea in continuare la dispozitie paine si produse de patiserie gustoase, preparate cu ingrediente 100% naturale, dupa retete traditionale si fara adaosuri care sa le puna in pericol sanatatea;
  • Vom putea crea noi locuri de munca pentru femei aflate in dificultate

Vrei sa ne ajuti? Directioneaza catre MamaPan cei 2% din impozitul pe venit!

Pasul 1: Descarca Declaratia 230 completata cu datele Fundatiei Centrul Parteneriat pentru Egalitate.
Pasul 2: Completeaza Declaratia cu datele tale si semneaz-o. Nu iti face griji daca nu stii suma care reprezinta 2% din impozitul platit, aceasta va fi calculata de Administratia Financiara.
Pasul 3: Depune pana pe 31 iulie declaratia la administratia financiara de care apartii cu domiciliul, trimite-o prin posta, cu confirmare de primire sau ne-o poti trimite noua pe adresa str. Drumetului nr.2A sector 3, iar noi o vom depune pentru tine.

Anunta-ne despre donatia ta pe adresa: contact@mamapan.ro

Orice suma redirectionata prin 2% catre noi, este binevenita si ne ajuta sa mergem mai departe, sustinand mamele brutarese!

Iti multumim!
Echipa MamaPan