0786 462 029 (L-V, 9:00-19:00) 0786 578 570 (L-V, 9:00-19:00) comenzi@mamapan.ro
Preluam comenzi pana la ora 12:00, producem dupa-amiaza si livram a doua zi (Luni-Vineri). Livram in Bucuresti: minim 50 RON si localitati din Ilfov la limita cu Bucurestiul: minim 100 RON.
Atentie! Primim comenzi doar prin intermediul site-ului. La sediul din Str. Drumetului nr.2A, sector 3 se afla doar fabrica.
Incepand cu data de 9 mai 2022 pentru livrarile in Ilfov percepem o taxa de livrare de 10 Ron

17
feb.

Bun venit la noi la masa!

Hai sa vorbim despre paine! Chiar daca o avem la fiecare masa, chiar daca declaram ca nu putem trai si manca fara ea, dar, in acelasi timp, o invinovatim pentru toate derapajele noastre culinare, si chiar daca am incercat-o in nenumarate feluri si forme, tot mai sunt o multime de lucruri pe care ti le putem spune despre paine. Si asta pentru ca la MamaPan chiar facem paine adevarata, cu maia, sanatoasa, plina de beneficii nutritionale si atenta cu sanatatea celor care o mananca!

Painea nu trebuie sa fie doar insotitoarea mancarii, nu trebuie sa joace mereu rol secundar in povestea de pe masa noastra. Chiar daca ne folosim de ea oricand, asta nu inseamna ca trebuie sa fie doar „suport” sau „umplutura” pentru restul alimentelor sau sa faca rabat de la vreuna din calitatile pe care le-ar putea avea. Ce calitati? Sa fie delicioasa, satioasa, nutritiva, usor digerabila si plina de beneficii pentru starea noastra de sanatate. Si chiar o astfel de comoara este painea cu maia pe care o producem noi, un aliment de foarte mare importanta pentru un stil de viata sanatos, despre care vrem sa va povestim aici, pe blogul MamaPan, pe indelete si indestulate.

Textura miezului si mirosul acestui tip de paine sunt unice si aduc aminte de gustul meselor din copilarie, in sanul familiei. Nimic mai potrivit pentru „familia” MamaPan, o afacere sociala care sustine cu locuri de munca mamele singure sau pe cele care au mai mult de doi copii in intretinere. Aceste mame cu maini pricepute framanta minunata paine cu maia cu aceeasi dedicare si dragoste cu care isi cresc copiii, oricat de mult le-ar fi pus viata rabdarea la incercare. Iar ca sa pui pe masa o astfel de paine chiar este nevoie de multa rabdare, dupa cum veti afla de la noi!

Prin urmare, despre paine vrem sa-ti vorbim, despre painea vie care trebuie sa-si recapete locul binemeritat pe mesele noastre. Vino alaturi de noi pe blogul MamaPan ca sa afli despre secretele si magia maialei, ale painii care iti va schimba stilul de a te hrani, dar si ale deserturilor bune de tot pe care le pregatim. Citeste-ne si intreaba-ne despre tot ceea ce-ti doresti sa afli. Poti lasa comentarii la orice post de pe blog sau ne poti scrie la contact@mamapan.ro si ne vom stradui sa-ti raspundem cat mai repede si mai cuprinzator cu putinta.

Pofta buna la citit!